Tilavuokraus

Alta löydä Nuorisoseurantalo Pohjolan esittelyn, lisätietoja astiastojen ja kaluston vuokrauksesta tai kahvituksen järjestämisestä, hinnaston sekä Pohjolan varauskalenterin.

Pohjolan tilat

Nuorisoseurantalo Pohjolan pääsisäänkäynti ja avara piha pysäkointialueineen

Nuorisoseurantalo Pohjolan pääsisäänkäynti ja avara piha pysäkointialueineen

Pohjolassa voidaan järjestää monenlaisia yksityis- ja yhdistystilaisuuksia. Vuonna 1907 rakennettu kylätalo sijaitsee viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä Luopajärvellä. Talo on suojaisassa paikassa niin tuulelta kuin melultakin. Pohjola sai uuden ilmeen ja nykyaikaisen varustelun 2009–2010 tehdyn kokonaisvaltaisen remontin yhteydessä. Pohjolaa vuokrataan etenkin hää- ja syntymäpäiväjuhliin, sekä tanssiaisiin, pitojuhliin tai muihin tapahtumiin. Pohjola on erittäin kysytty ja suosittu erityisesti hääjuhlapaikkana, joten teethän varauksesi ajoissa!

Pohjolan juhlasali, tarjoilutila ja takkahuone, keittiötilat sekä kerhohuone

Pohjolan juhlasali, tarjoilutila ja takkahuone, keittiötilat sekä kerhohuone

Pohjolaan mahtuu vierailta kerralla enimmillään 300 henkeä, pöydät on katettavissa 200 osallistujalle. Juhlasali on laajennettavissa viereiseen kahvilatilaan. Näiden lisäksi pöytiä voidaan kattaa salin päädyssä olevaan kerhotilaan, josta on pääsy talon etupihalle ja grillikatokseen. Kahvilatilasta on suora käynti vastaremontoituun ja huippuvarusteltuun keittiöön, josta löytyy muun muassa suurtalouskiertoilmauuni ja hella, perunankuorimakone, kippikattila, suurtalouskahvinkeitin, suuret kylmiötilat ja suurtalousastianpesukone. Pohjolan toisesta kerroksesta löytyy narikka vieraiden päällysvaatteille. Pihasta löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Tilat voidaan vuokrata juhlakäyttöön kokonaisuudessaan tai esimerkiksi pelkkä kahviotila tai kerhohuone kokouskäyttöön. Suuresta tilasta huolimatta Nuorisoseurantalo tarjoaa juhlaasi kodikkaan tunnelman. Vuokrauksen yhteyteen voi ostaa myös siivouksen. Luopajärven nuorisoseura voi tarjota tapahtumiin myös astioita.


Näytä suurempi kartta

Pohjola sijaitsee Luopajärven kylän keskustassa lähellä Valtatie 19 eli Seinäjoentietä, josta on helppo opastaa vieraat perille juhlapaikalle. Matkaa Seinäjoelle on noin 20 km ja Jalasjärven keskustaan noin 12 km. Nuorisoseurantalon osoite on Pohjolantie 10, 61270 Luopajärvi.

Lisää kuvia Pohjolan tiloista löydät valokuvagalleriasta.

Astiasto

Nuorisoseura vuokraa Pohjolassa ja muualla järjestettäviin tilaisuuksiin myös astiastoja. Vuokrattava astiasto voidaan koota tarpeiden mukaan 50 kappaleen sarjoista. Astiastoon voi koota juomalasit, ruokailuvälineet, lautaset tai kahvikupit asetteineen.

Ruokakalusto on mitoitettu 150 henkilölle. Kahviastiastoa löytyy kaksi eri sarjaa, toinen on mitoitettu 100, toinen 90 henkilölle.

Astiat säilytetään 50 kappaleen laatikoissa ja halutessasi esimerkiksi ruokailuastiaston 100 henkilölle, tarvitset 2 laatikkoa juomalaseja, 2 laatikkoa ruokailuvälineitä ja 2 laatikkoa lautasia.

Hinnat ja lisätietoa

 • Hääjuhla 580 €, Pohjola hääväen käytössä keskiviikosta maanantaihin. Hintaan sisältyy varausmaksu 100 €, joka laskutetaan varauksen yhteydessä. Varausmaksu palautetaan, mikäli tilaisuus perutaan viimeistään 2 kk ennen varattua päivää.
 • Syntymäpäiväjuhlat ym. pienemmät juhlat 300 €, Pohjola käytössä perjantaista sunnuntaihin
 • Lisäpäivät 100 €/vrk
 • Päivävuokra 150 €
 • Kokous 40 €
 • Kokous ja kahvit, tilavuokra 30 € ja tarjoiltavat 5 €/hlö
 • Lasten ja nuorten kerhokokoontuminen 10 €/kerta
 • Pohjolan pöydät ja tuolit 5 €/sarja ulkopuolelle vuokrattaessa
 • Astiastot 10 €/50kpl eli 10 €/laatikko
 • Helmaliinan vuokra 30 € (Pohjolan vuokrauksen yhteydessä)
 • Kysy myös huutokaupan järjestämistä, Nuorisoseura voi järjestää buffetin tai kahvion!

Talon loppusiivous ja juhlapöytäliinojen pesulalaskun hoitaminen kuuluvat vuokralaiselle. Loppusiivouksen voi myös ostaa hintaan 250 €.

Hää- ja syntymäpäiväjuhlaan kuuluvat tilat kalustoineen (ml. käsi- ja wc-paperit). Kalusteet ja astiastot varataan ensisijaisesti Pohjolan vuokralaisten käyttöön.

Luopajärven kylältä löytyy myös erinomainen orkesteri tai solisti esiintymään juhlaasi ja tanssittamaan vieraita. Yhtye Merja Uimonen & Menotuuli, lisätietoja saat myös Merja Uimoselta 06-457 4404, 040-514 7549 tai merja.uimonen(at)hotmail.com

Kylältä löytyy myös pitokokkeja apulaisineen, joille Pohjola juhlatilana ja työympäristönä on tuttu. Heidän yhteystietojaan voit kysyä varauksen yhteydessä.

Pohjolan vuokrausasioissa voit olla yhteydessä nuorisoseuran johtokuntaan (ks. Yhteydenotot ja palaute) tai sähköpostitse puheenjohtaja(at)luopajarvi.com.

Pohjolan varauskalenteri